• RENDELÉS MENETE:
 • A megrendelések leadása a www.victoriavynn.hu internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.victoriavynn.hu webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem fogadunk el.
 •  A megrendelés leadása nem kötött regisztrációhoz. A Vevő regisztrációkor, vagy megrendeléskor megadott adatai valósságáért és helyességéért teljes körű felelősséggel tartozik, így különösen köteles azok hibájából eredő károk megtérítésére.
 •  A regisztrációnál ügyeljen adatainak pontos megadására, mert a hibásan megadott vagy nem aktuális adatok megadása sikertelenné teheti vásárlását, megnehezíti a kommunikációt, illetve egyéb adminisztratív félreértésekhez vezethet.
 •  Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg.
 • A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk ÁFA-val növelt bruttó vételára.
 • A termék(ek) kosárba tételét követően átvételi és fizetési mód választandó.
 • A „megrendelem” gomb megnyomásával a Vevő ajánlatot tesz, melyre a megrendeléstől számított 48 órán belül automatikusan visszaigazolást küldünk, mely tartalmazza a Vevői ajánlat elfogadását, vagy annak esetleges elutasítását. A webáruházban megjelenő termékek mindezek alapján pusztán ajánlattételi felhívásnak tekintendőek, függetlenül attól, hogy az raktáron van, vagy nincsen.
 • A Vevő teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A Vevő ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.
 • A visszaigazolás minden esetben tartalmazza a választott átvételi és fizetési módot, a rendelés értékét, a szállítási feltételeket, termékmegnevezést és darabszámot, valamint a Vevő adatait.
 • A visszaigazoló e-mail kézhezvételekor, a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet alapján “távollévők közöt szerződés” jön létre a BD Független Márkaképviselet Kft. és a Vevő között. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, a fogyasztó mentesül az ajánlati kötöttség alól.
 • A szerződés nem iktatott. A megkötött szerződés írásba foglaltnak minősül.
 • A Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a vásárlók által megrendelt termékeket a megrendelésben rögzített határidőn belül leszállítsa. Ha a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató a Vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen előre kifizetett ellenértéket visszautalja a Vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 14 napon belül. A visszautalással kapcsolatban a Vevőt semmilyen többletköltség nem terheli.

FIZETÉSI MÓDOK

 • Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvétel” fizetési módot. Ekkor a megrendelt termék(ek) értékét személyesen, a csomag megérkezésekor a futárszolgálat munkatársának kell kifizetni.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK, ÉS AZOK KÖLTSÉGEI:

4.13.1.  Az www.victoriavynn.hu webáruházban rendelt termék(ek)et Magyarország egész területén házhoz szállítjuk. A raktáron lévő termék(ek) várható szállítási határideje 5-7 munkanap. A Szolgáltató általi visszaigazolásban feltüntetett szállítási határidő kizárólag tájékoztatási célt szolgál a várható kézbesítés idejéről, így azok esetleges elmulasztása a Szolgáltatóval szemben semmilyen igényt nem alapoz meg. A Szolgáltató kifejezetten kizárja felelősségét, amennyiben a késedelem az igénybe vett futárszolgálat késedelméből adódik.

4.13.2. 18 000.-Ft bruttó érték felet megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes, annak minden költsége a Szolgáltatót terheli.

4.13.3. Futárszolgálattal történő házhozszállítás: A csomagokat a futárszolgálatok munkatársai szállítják házhoz, munkanapokon jellemzően 8-17 óra között, előzetesen a futárszolgálat sms-ben tájékoztatja a megrendelőt a csomag érkezéséről, mely tájékoztatóban a futárszolgálat 4 órás csomag érkezési intervallumot határozz meg. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy, az ott megadott telefonszámon érdeklődhet a diszpécsertől a csomagról. A futár a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Amennyiben másodszorra is sikertelen a kiszállítás, a futárszolgálat az árut visszahozza a telephelyre és a megrendelés törlésre kerül. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Webáruházunk megrendeléseit az GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futárszolgálat kivitelezi

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futárszolgálattal történő szállítás díjszabása:

 1790Ft

Raklapos küldeménynek számít a rendelt termék ha: – egy csomag súlya eléri vagy meghaladja a 70 kg-ot – vagy alakjánál, méreténél fogva csak raklapon szállítható

 • MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA , ÉS TELJESÍTÉS
 • A megrendelések feldolgozása munkanapokon (H. – P.) történik 9.30 órától 16.00 óráig.
 • A leadott megrendelések, amennyiben az a munkaidő lejárta után, hétvégén vagy ünnepnapon történik, feldolgozása a következő első munkanap.
 • Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mail-en visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 10munkanapon belül.
 • Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.
 • Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.